MuziekPop

De Grote Steen – Gepost Per Oceaan

Nieuwste Hits – Het trio De Grote Steen scoorde al bescheiden succesjes in het studentencircuit. Nu zijn ze na een writer’s block van 10 jaar terug met hun single “Gepost Per Oceaan”.

De mannen van De Grote Steen Erwin Bromlewe, Guido Pronk en Hans-Christiaan (H.C.) Scheltema leerden elkaar kennen tijdens de Rechtenstudie op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Samen ontdekten ze dat ze een voorliefde hebben voor Nederlandse muziek en teksten. Dit leidde al snel tot het schrijven van eigen liedjes.

De Grote Steen – Gepost Per Oceaan

De heren volgenden een cursus “singer-songwriting” van theatermaker/componist Thijs Maas en zo kwamen ze weer terug op het juiste spoor. Binnen “no time” schreef de band zeventien nieuwe liedjes over liefde, vriendschap, de seizoenen, eenzaamheid en afscheid. Deze nummers komen op de CD “Heimwee naar Ooit” te staan. De eerste single van het album was “De Nachttrein” en de opvolger “Gepost Per Oceaan” staat hieronder al voor je klaar.

Beluister hieronder “Gepost Per Oceaan”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.