MuziekRock

Gunmoll – Tata’s Lie

(Nieuwste Hits) – GUNMOLL, bestaande uit Jolien Grunberg en Bram Bol, lanceert hun eerste single ‘Tata’s Lie’. De band, geïnspireerd door Jolien’s Roemeense achtergrond, belicht thema’s als romantiek en verraad met een mix van rock, oriëntaalse invloeden en surfrock.

Samenwerking en Creatieve Synergie

De samenwerking tussen Jolien en Bram, gebaseerd op eerdere muzikale ervaringen, heeft geleid tot de vorming van GUNMOLL. Tijdens de creatieve sessies ontstond een dansbaar en catchy geluid, gekenmerkt door rock & roll riffs en intrigerende melodieën. De band verkent verschillende personages in hun nummers, variërend van een meisje geconfronteerd met haar vaders pistool tot een verleidster op wraakpad. De muziek van GUNMOLL weerspiegelt een mix van spanning en emotie.

Persoonlijke Betekenis en Passie

Voor Bram en Jolien is GUNMOLL meer dan alleen een band; het is een uitdrukking van hun identiteit en passie. De muziek weerspiegelt persoonlijke ervaringen en emoties, wat resulteert in een authentieke en oprechte sound.

Toekomstplannen

Met toevoeging van Pim de Roij op drums en Koen van Bemmelen op bas, is GUNMOLL klaar om hun muziek aan de wereld te tonen. ‘Tata’s Lie’ is nu beschikbaar inclusief een videoclip. Ze mogen dit jaar zelfs al optreden op de zondag van Pinkpop!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.