MuziekNieuws

Gusttavo Lima – Balada

Michel Teló scoort met “Ai Se Eu Te Pego” nu al een van de grootste hits van het jaar. Met zijn heerlijke zomerse klanken is hij in veel uitgaansgelegenheden te horen. Ook op de radio is het een grote hit. De opvolger staat al klaar maar die komt niet van de hand van Michel Teló.

De eerste opvolger zou Gusttavo Lima – Balada Boa Tchê Tchê Rere kunnen zijn. Het nummer kan je beter onthouden als “Balada” maar “Tchê Tchê Rere” is waarschijnlijk wel het stukje dat je mee gaat zingen in de kroeg. Vorig jaar was het in Brazilië al een top 10 hit. Het succes van Michel Teló zorgt ervoor dat het nummer nu ook snel uitkomt in Europa.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Z1ZKaR-9Kt4]

De tweede opvolger zou João Lucas & Marcelo – Eu Quero Tchu, Eu Quero Tcha kunnen zijn. Het nummer staat al weken lang op 1 in de Braziliaanse Ituneslijst. Dit nummer komt qua videoclip enorm overeen met “Ai Se Eu Te Pego”. Het is een enorm aanstekelijk nummer en “Tchu Tcha Tcha” zing je dan ook snel mee en krijg je niet meer uit je hoofd. Een opvallende overeenkomst tussen beide nummers is dat de talentvolle Braziliaanse voetballer Neymar in verschillende filmpjes te zien is met beide zangers!
Welke van de twee nummers denk jij dat een (zomer)hit wordt?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gM8gsn72jR0]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

3 gedachten over “Gusttavo Lima – Balada

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.