MuziekNieuwsPop

Guus Bok – Op het Strand

Guus Bok, Op het Strand(Nieuwste Hits) – Nederpopzanger Guus Bok presenteert zijn nieuwe typische Nederpop single “Op het Strand”. Guus Bok bestaat uit Guus en tekstschrijver Rico Hop.

Het was voor Guus Bok al vroeg duidelijk dat hij wat met muziek ging doen. Toen hij klein was gebruikte hij al pollepels om op potten en pannen te slaan. Na een tijdje kwam hij erachter dat drummen toch niks voor hem was maar dat hij beter kon zingen. Guus Bok speelde in verschillende musicals waaronder “Soldaat van Oranje” en “Home Again”. Toen kwam hij tekstschrijver Rico Hop tegen die op zoek was naar een zanger voor een Nederlandstalige popliedjes. Een samenwerking was geboren en met de single “Nadien” overtuigden ze de muziek industrie. Guus Bok staat nu voor volle zalen en hij bereikt de landelijke radio en televisie.

De nieuwe single heet “Op het Strand”. Een goed Nederpopliedje met een kop en een staart. Net zoals bij “Nadien” hebben de mannen nu ook weer nagedacht over een videoclip die de single versterkt. Het is een sterke single geworden met een catchy sound. Het refrein zing je ook zo mee. Een duo om in de gaten te houden dus!

Beluister hieronder “Op het strand”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Guus Bok – Op het Strand

 • Elke Week maken we de Q5 Radioschijf bekend in het programma van Koos van der Stee.
  Zondag’s is de introductie net na 11-12 & 13.00 uur in “De Kloppende 30”.
  De Q5 Radioschijf word de hele week gedraaid vanaf 08.00 uur,

  daarna op de even uren erop volgend en bij de diverse Collega’s.

  Met uitzondering van een aantal programma’s.
  luister via : http://www.q5radio.nl

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.