MuziekNieuws

Guus Meeuwis, Faberyayo & New Cool Collective – Opzij

Guus Meeuwis Hollandse Meesters Opzij(Nieuwste Hits) – Guus Meeuwis viert zijn twintigjarig jubileum letterlijk Groots! Op 24 mei geeft hij een concert in de legendarische Royal Albert Hall in Londen. Ook brengt hij het nieuwe album “Hollandse Meesters” uit.

Guus Meeuwis is de eerste Nederlandse artiest die een geheel Nederlandstalig concert geeft in de Royal Albert Hall. Hij had het plan om daar een keer op te treden al heel lang in zijn hoofd zitten en die droom wordt volgend jaar werkelijkheid! Naast dit concert staat er in Nederland ook een bijzonder concert in het Rijksmuseum op de planning. Elk jaar mag er één optreden plaatsvinden in het Rijksmuseum en op 17 oktober is die eer voor Guus Meeuwis. Hij presenteert daar zijn nieuwe album “Hollandse Meesters”.

Op “Hollandse Meester” covert Guus Meeuwis diverse Nederlandse klassiekers. Hij wordt muzikaal begeleid door New Cool Collective. De eerste single die uit is komt is “Opzij” van Herman van Veen. Guus Meeuwis heeft voor dat nummer verassend de samenwerking gezocht met Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig).

Het album is via deze link te bestellen!

Beluister hieronder “Opzij” live

Tracklist Hollandse Meesters
1. Zeven Dagen Lang
2. Opzij (met Faberyayo)
3. Als De Rook Om Je Hoofd Is Verdwenen
4. De Waarheid
5. Is Dit Alles
6. Onderweg
7. Kom Van Dat Dak Af
8. Het Dorp 9. Sammy
10. Lente Me
11. Zeg Me Dat Het Niet Zo Is
12. Nergens goed voor
13. Bestel Mar

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.