MuziekNieuws

Hadewych Minis – Chuck

hadewych minis Hadewych Minis is een zangeres en actrice. 15 april komt het na haar zelf genoemde album uit. Maar het is nu eerst tijd voor de leadsingle “Chuck”.

Hadewych Minis bracht eerder de single “Invite You” uit. Deze single werd goed ontvangen in Nederland. Nu is het tijd voor “Chunk” de leadsingle van het album. Hadewych schreef zelf de teksten en de muziek voor de plaat. Ook speelde ze zelf de baslijnen en zong ze de koortjes in.

Het album bevat electro-ponk een door Hadewych Minis zelf bedachte term. Het staat voor de mix van funk, punk, pop en het gebruik van samples. De videoclip bij “Chunk” is gemaakt door David Eilander. In de clip hebben Eric Corton, Wilfried de Jong, Hans Dagelet een belangrijke rol!

Beluister hieronder “Chunk”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.