IndieMuziek

Hana Vu – Hammer

(Nieuwste Hits) – De uit Los Angeles afkomstige Hana Vu lanceert op 3 mei een nieuw album genaamd “Romanticism”. Als voorproefje deelt ze nu het nummer “Hammer” met een bijbehorende muziekvideo.

In een persbericht legde Vu uit: “Mijn muziek is mijn manier om de wereld vragen te stellen en antwoorden te zoeken binnenin mezelf. ‘Hammer’ is een van de eerste nummers die ik voor dit album heb geschreven. Het is een nummer dat ontstond te midden van een existentiële crisis, een innerlijke dialoog met mezelf.

Nieuwe single ‘Hammer’

Hoewel Hana Vu nog relatief onbekend is, bewijst haar eerdere werk, zoals het album “Public Storage“, dat ze één van de meest veelbelovende onontdekte artiesten uit Amerika is. Haar unieke stemgeluid, gecombineerd met licht melancholische indierock, maakt dat de singles “Care” en “Hammer”, Nieuwste Hits nieuwsgierig maakt naar het nieuwe album.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.