MuziekNieuws

Harde Noten – Hola Sinterklaas

Harde Noten is de Nederlandse band van dit moment! De band bestaat uit Rick en Quinten beide finalisten van de bekende TV-show “So You Think You’ve Got Talent?” 12 november komt hun eerste single “Hola! Sinterklaas uit!”

“Hola Sinterklaas” is een strak Sinterklaas liedje geworden. Met een irritant catchy refrein ‘Hola Sinterklaas maak Pieten baas, Hee Sint Nicolaas wees een eindbaas!’ zing je na een paar luisterbeurten keihard mee! Bram van der Vlugt heeft een klein rolletje in de clip.

Het nieuwe Nederlandse duo maakt catchy Nederpop met rocky sound en singer/songwriter-invloeden. Ook aan de uitstraling is gedacht! Rik en Quinten hebben een stylist in de arm genomen en hebben zich een nonchalante houding aangemeten. Ze maken fijne melodieën, zingen loepzuiver, beuken op de drums en maken gebruik van scheurende gitaren. Op deze manier hebben ze menig publiek in vervoering gebracht. Harde Noten mag dan ook op recht de redder van de Nederlandse Rock ’n Roll worden genoemd.

Dit is ook bij Bertolf Lentink en Kasper van Kooten niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben dit duo een plek aangeboden in hun voorprogramma van hun theatershow.

Bekijk hieronder “Hola Sinterklaas”:

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.