DanceMuziek

Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook

(Nieuwste Hits) – Je neemt de “nog” regerend nummer 1 populairste dj van de wereld Hardwell, en de voormalig nummer 1 populairste dj van de wereld Armin van Buuren. Zet ze in een studio, en wat krijg je dan? Precies een gimmick……

Daar waar Armin van Buuren ooit goede vocal trance maakte, en Hardwell kwaliteits house hebben ze nu een gimmick gemaakt. Off The Hook is geen track voor de radio, maar puur voor de massa op een grote weide! Tempo verschillen, simpele melodie en een goede break met een build-up waar het feest publiek van houd.

Beeld je deze track in terwijl je in het donker met 80.000 man op een festival staat waar een van deze heren afsluit. Lazers, vuurwerk en dan de break.
Ze pakken de microfoon, put those hands up, clap you hands, het tempo versnelt, lasers dartelen in het rond, confetti valt nog op de menigte neer, vuurspugers krijgen geen rust en de stroboscoop maakt overuren in de build up van 40 seconden naar de drop toe. Dan word je meegenomen door de track en zullen de 80.000 aanwezigen simpelweg niet stil staan, maar springen!!

Of het op de radio zal werken deze track, ik ben er bang voor. Maar tijdens het ADE zullen geheid de handjes de lucht in gaan, en ja….. Uiteindelijk ook die van mij…..!!!

Beluister hieronder “Off The Hook”

Frank Frenckel

Muziekliefhebben from the day he was born!!Muziek is de rode draad in het leven van Frenckel (Frank Kok) Van zingen in een kerkkoor en een popkoor, tot draaien op feesten met 5.000 man, tot wekelijks naar een concert gaan in Tivilo, Paradiso, Tolhuistuin, Melkweg, Ziggodome of de HMH.Begon met draaien op zijn 15 jaar en is nu na 18 jaar nog steeds actief als club dj en producer. En sinds 2014 ook bezig met het radio item Frank's Choice in het programma Houdbaar Tijmen.Op de site Nieuwste Hits zal Frenckel zich voornamelijk gaan richten op de nieuwste Dance tracks, maar een uitstapje naar een andere muziekstijl kun je ook zeker verwachten van deze jongen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.