Nieuws

Eindelijk mijn eigen muziekblog!

Ik ben Tijmen Horstman uit Zwolle. Al jaren volg ik de nieuwste muziek op de voet.
Sinds 2,5 jaar maak ik elke week een T-man Top 10. Eerst voor mijzelf en vrienden. Maar nu dus ook voor iedereen die het interessant vindt.

Ontstaan T-man Top 10

Wat is er leuker om muziek te delen met je vrienden? Ik ben altijd opzoek naar de leukste muziek en die deel ik met vrienden. Opgeven moment konden ze het niet meer bijhouden. Toen ben ik een lijstje gaan maken met de leukste nummers van die week. Elke week waren dat zo’n 10 nummers in een Word bestand die ik dan naar vrienden mailde zodat ze de nummers rustig konden beluisteren. Mijn bijnaam is T-man en zo was de T-man Top 10 geboren. Veel van de nummers die in de Top 10 stonden zijn later een hit geworden.

Op mijn blog publiceer ik nu elke week de T-man Top 10. Daarnaast ga ik proberen zoveel mogelijk nieuwe muziek op mijn blog te zetten!

Tips zijn altijd welkom!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Eindelijk mijn eigen muziekblog!

  • Leuk dat je kennis deelt met het grote publiek! Ik ben benieuwd naar de website als die echt af is. Ik ga de website zeker in de gaten houden! Succes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.