MuziekPop

Hiatus Kaiyote ft. Arthur Verocai – Get Sun

(Nieuwste Hits) – De Australische band Hiatus Kaiyote heeft samen met Arthur Verocai hun nieuwe single “Get Sun” uitgebracht.

Naast de single kondigde de band ook aan dat op 25 juni 2021 hun album “Mood Valiant” uitkomt. Het tweevoudig Grammy genomineerde viertal uit Melbourne met de charismatische frontvrouw Naomi “Nai Palm” aan het roer, maakt een eigenzinnige en avontuurlijke mix van future soul met invloeden van dub, funk, hiphop en soundscapes.

Tweede album Mood Valiant

“Mood Valiant” is de opvolger van het in 2015 verschenen album “Choose Your Weapon” die goed werd ontvangen. Veel werk van de band is dan ook gesampeld door artiesten als The Carters, Kendrick Lamar, Anderson .Paak, Chance The Rapper en Drake. De verwachtingen rondom de lastige ’tweede’ zijn dan ook hoog gespannen.

Beluister hieronder “Get Sun”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.