MuziekPop

Hiigo – Tankstation

(Nieuwste Hits) – De Zwolse band Hiigo timmert hard aan de weg met hun nieuwe single ‘Tankstation’. Deze single is o.a. al opgepikt door meerdere dj’s van radio 2.

De ambitieuze vriendengroep uit Zwolle werd in 2022 uitgeroepen tot Hedon beursband. Hiermee krijgt Hiigo vanuit het poppodium Hedon extra ondersteuning om hun doelen te behalen. Ook was Hiigo al te zien op ESNS en organiseerden ze hun eigen festival in Hedon met o.a. Wies.

Tankstation

De Nederlandstalige indiepopband maakt muziek waarbij het verhaal centraal staat. Ze zijn hierbij niet bang om tekstueel de diepgang van het leven te belichten. Zo ook op hun nieuwe single ‘Tankstation’. Zanger Hans stond te tanken en voelde zich een beetje eenzaam zo langs de kant van de weg. Uiteindelijk is het nummer veel groter geworden en gaat het ook over afscheid nemen en over kansen die je net niet hebt gegrepen in het leven.

De band bestaat uit Peter Terluin, Dion van der Geest, Koen Gardebroek, Aart de Gier en Hans van der Werf.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.