MuziekNieuws

I Am Aisha – Rebel (Prod. Boaz v/d Beatz)

IamAishaI Am Aisha verzekerde zich in de afgelopen jaren van een stevige positie in de ‘urban’ scene door diverse singles, videoclips en een EP uit te brengen. Nu heeft ze voor haar album de samenwerking opgezocht met producer Boaz v/d Beatz. De eerste single van het nog uit te komen album heet “Rebel”.

I Am Aisha werd in 2012 bekend bij het publiek met haar single “Stop“. Ook verzorgde ze het refrein voor de clubhit “Herrie in me Oor” van Jebroer. Nu is het tijd voor een eigen album en doorvoor werkt ze samen met Reverse, Soulsearchin’ en Boaz v/d Beatz. Met de laatste maakte ze de single “Rebel”. Ze zingt hierin over het feit dat ze de geldende regels en verwachtingen niet te nauw neemt. Dit doet ze op de typische beats van Boaz v/d Beatz. I Am Aisha laat met deze single zien dat ze niet alleen thuis is in de R&B maar ook prima uit de voeten kan binnen andere genres. Het album van I Am Aisha komt later dit jaar uit.

Beluister hieronder “Rebel”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.