MuziekNieuws

II Volo – We Are Love

II Volo is de sensatie op dit moment onder de tenoren. Het trio met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar brengt 16 november het  nieuwe album “We Are Love” uit.

Het titelloze debuutalbum II Volo was compleet in het Italiaans. Voor de moeilijke tweede heeft het trio ervoor gekozen om een Engelstalig album te maken. Ze kregen hierbij de hulp van Eros Ramazzotti en Placido Domingo. De zangers doen beide een duet met Piero Barone, Gianluca Ginoble en Ignazio Boschetto. Op het album “We Are Love” vindt je ook een cover van U2’s hit “Beautiful Day” en een Italiaanse versie van Aearosmith-hit “I Don’t Want To Miss A Thing“.

II Vovo tourt op dit moment met Barbara Streisand. Eind november zijn ze te zien in de Amerikaanse tv-special ‘Christmans Tree Lighting Live at Rockefeller Center. Dit is een groot evenement waar miljoenen Amerikanen naar kijkt.

Beluister hieronder “Il Mondo”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “II Volo – We Are Love

  • AMAZING IL VOLO,But the guys be a men now,on internet they are allways 17,16 ,18 jears,But thats not exactly,the are around the 20 now!Piero is the best WAT a Voice,havenly

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.