MuziekNieuws

Ilse DeLange maakt titelsong ‘Het Diner’

Ilse DeLange(Nieuwste Hits) – Ilse DeLange maakt de titelsong voor “Het Diner”. De film is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Herman Koch. De film is vanaf 7 november 2013 in de bioscoop te zien.

Ilse DeLange had eerder al bekend gemaakt dat haar nieuwe single “Blue Bittersweet” heet. Vandaag maakt ze bekend dat deze single de titelsong is van de Eyeworks speelfilm ‘Het Diner”. Ilse Delange heeft de film met o.a. Daan Schuurman, Jacob Derwig, Kim van Kooten en Thekla Reuten al gezien en was meteen enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Ilse vindt het erg bijzonder dat haar single de visuele ondersteuning krijgt van prachtige beelden uit de film. De titel “Blue Bittersweet” geeft een dubbel gevoel aan: het is zowel donker als zoet. Een beetje mysterieus dus en dat past goed bij de film.

De titelsong komt te staan op het album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More‘ dat op vrijdag 25 oktober 2013 uitkomt. Op dit album staan 4 nieuwe nummers waaronder “Blue Bittersweet”.

Beluister hieronder “Blue Bittersweet”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.