MuziekPop

INDIANAH – Kom Je Naast Me Liggen

(Nieuwste Hits) – INDIANAH is pas in 2018 opgericht en zit nu al met hun nieuwe track “Kom Je Naast Me Liggen” onder de SMINT commercial! Het duo bestaat uit broer en zus Kanbier.

Ze hebben de taken goed verdeeld. Shariffa verzorgt de vocalen en haar broer Jermaine de electronics. Samen schrijven ze de nummers. Zo kwam in 2019 de single “You” uit en in 2020 “Alive“. INDIANAH wordt geïnspireerd door pop, disco, soul en elektronische muziek en weet daar samen met producer Jack van de Ven een eigen draai aan te geven.

INDIANAH – Kom Je Naast Me Liggen

De twee singles werden opgepikt door meerdere Spotify-playlisten en ook deden ze het voorprogramma van de Engelse zangeres Anne-Marie. 2021 begon het duo gelijk goed met hun nieuwe single “Kom Je Naast Me Liggen” en ook gingen ze een exclusieve samenwerking aan met SMINT. Hun nieuwe single zit onder de nieuwe commercial van het merk en is toegevoegd aan de app SMINT! BEAM ME UP! In deze app zie je ook Ronnie Flex, Ali B en Poke. Ook weten TikTok gebruikers het nummer te vinden en wordt de choreografie veelvoudig gedeeld op het platform.

INDIANAH zal te zien zijn op het rondreizend muziekfestival Popronde dat van 18 februari tot en met 29 april 2021 plaats zal vinden in circa 40 Nederlandse steden. Momenteel werkt het duo aan hun debuut EP.

Beluister hieronder “Kom Je Naast Me liggen”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.