IndieMuziek

Iron & Wine Ft. Fiona Apple- All In Good Time

(Nieuwste Hits) – Iron & Wine komt samen met Fiona Apple met nieuwe single ‘All In Good Time’. Dit nummer zal verschijnen op het zevende studioalbum van de Amerikaan die op 26 april uit moet komen.

Nieuw werk
Het laatste werk wat Amerikaanse singer-songwriter Samuel Bean, bekend als Iron & Wine, heeft uitgebracht was livealbum ‘Who Can See Forever Soundtrack’ en dateert uit 2023. Daarvoor moesten we het doen met wat archiefopnames en een album samen met Calexico. Nu is het dus eindelijk weer tijd voor een echt soloalbum.

Fiona Apple
De samenwerking is niet met de minste. Amerikaans zangeres en pianiste Fiona Apple bracht al in 1996 haar debuutalbum uit en wist al meer dan vijf miljoen platen te verkopen. Inmiddels heeft ze vijf albums uitgebracht en is het de laatste jaren qua solowerk even stil. Apple staat naast haar muziekcarrière ook bekent als dierenactiviste die veel werk verricht voor PETA.

Groei en Acceptatie
Het nummer lijkt te gaan over het leven als een reis, vol met ups en downs, groei en acceptatie. De tekst beschrijft ervaringen van een persoon of personen door verschillende fases van het leven, van alleen zijn tot het vinden van liefde, van vertrouwen tot verlies, en van hoop tot teleurstelling. Het herhaalde refrein “All in good time” suggereert een geloof in het natuurlijke verloop van dingen, zelfs als het leven uitdagend is. Over het algemeen lijkt het nummer een boodschap van geduld en vertrouwen te bevatten, waarbij de focus ligt op het accepteren van het leven zoals het komt en het vinden van vreugde en voldoening, zelfs te midden van moeilijkheden.

Tour
Vanaf Juni dit jaar zal hij gaan touren door Amerika waar hij onder andere een hoop theaters aan zal doen. Later dit jaar zal hij tijdens zijn tour ook een bezoek aan Europa brengen om in landen als Ierland, Engeland, Duitsland en Zweden op te treden. 14 november komt hij naar Amsterdam voor een show in Paradiso!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.