IndieMuziek

Isaac Roux – Lost in Some Dream

(Nieuwste Hits) – De Vlaamse zanger Isaac Roux verrast opnieuw met zijn nieuwe single ‘Lost In Some Dream’.

Geïnspireerd door een reis naar het Lake District in Engeland, laat Roux in deze indie folk masterclass zijn innerlijke Bon Iver naar boven komen. De productie ligt in handen van Bert Vliegen, bekend van zijn werk met Whispering Sons, DIRK. en Meltheads. Vliegen weet ook deze keer de juiste toon te raken.

Tournee en festivaloptredens

Isaac Roux heeft een drukke tijd achter de rug. Hij is net terug van een Europese tournee als support van Dotan. De komende maanden staan er nog enkele grote optredens op het programma. Zo opent hij op 7 juli The Barn op Rock Werchter en speelt hij op 18 augustus op Pukkelpop. In september staat hij op het 7 Layers Festival in Paradiso, Amsterdam. Voor fans is er goed nieuws: op 8 november verschijnt eindelijk zijn langverwachte debuutalbum. Een maand later, op 7 december, stelt hij dit voor in de grote zaal van de Ancienne Belgique.

Verhalenverteller op het podium

Isaac Roux staat niet alleen bekend om zijn muzikale talent, maar ook om zijn verhalen tijdens live optredens. Zo vertelde hij eens hoe hij in een restaurant in België een parkiet ving met zijn blote handen. En toen zijn bandleden na “Autumn Love” de weg naar het podium kwijt waren, ging hij in gesprek met het publiek over zijn wielerfavorieten. Roux toont hiermee zijn veelzijdigheid en weet zijn publiek altijd te boeien.

Meer over Isaac Roux

In een recent artikel op Nieuwste Hits werd zijn single ‘The Right Place’ al geprezen. Deze track bevestigt nogmaals zijn talent als verhalenverteller en muzikant. Voor meer details over zijn muziek. Lees het volledige artikel hier.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.