IndieMuziek

Isaac Roux – The Right Place

(Nieuwste Hits) – Isaac Roux is klaar voor de lente met zijn nieuwe single ‘The Right Place’.

Het energieke nummer met meeslepende melodie en een catchy refrein is klaar voor de festivalweides. De productie en mixing is verzorgd door Bert Vliegen, bekend van onder andere DIRK., Whispering Sons, Meltheads en Dressed Like Boys. Geen onbekenden dus voor het label MayWay Records.

De carrière van Isaac Roux staat op het punt van een grote doorbraak. In 2023 was hij één van de winnaars van de Nieuwe Lichting. Maar ook zijn clubtour in maart en april verkoopt als een trein, en deze zomer opent hij zelfs ‘The Barn’, de grootste festivaltent ter wereld, op de zondag van Rock Werchter. En er is meer mooi nieuws op komst, zowel op het festivalfront als daarbuiten!

Ook in het buitenland krijgt Roux steeds meer bekendheid, vooral in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, waar hij na mooie radio-airplay en live-sessies al een bekend gezicht is geworden. Met een plek op het roster van MOJO en een aankomende tour met Dotan belooft de toekomst alleen maar rooskleuriger te worden voor deze getalenteerde muzikant.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.