MuziekRock

J.R. Smith & The Meteorites – Fire

(Nieuwste Hits) – De Groningse band J.R. Smith & The Meteorites is druk bezig met de debuutplaat. De band heeft al de eerste single “Fire” alvast uitgebracht.

Deze single en de bijbehorende clip zijn eerder uitgekomen dan de bedoeling was. Door de aanslagen in Brussel voelde de band zich genoodzaakt “Fire” alvast uit te brengen. De band zegt hierover: “Kies geen partij, doe wat goed is voor jou en je medemens. Wie het ook is“.

J.R. Smith & The Meteorites

Singer-songwriter Raimon Smit is de oprichter van de band die hij vormt samen met Emile van Doorn (drummer en producer), Sjoerd de Boer (tekstschrijver, bassist) en Roel Smit (gitaar). Stuk voor stuk ervaren muzikanten die ook optreden met andere bands. De debuutplaat “Highway by Night” zal gaan over het najagen van dromen, eenzaamheid en verlatingsangst. Op deze plaat die 9 september uitkomt wordt Americana en indie poprock tot een melodieus geheel gesmeed. Een voorproefje hiervan hoor je op de nieuwe single “Fire”.

Beluister hieronder “Fire”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.