MuziekPop

Jack and the Weatherman – Till The Sun Comes Up

(Nieuwste Hits) – De Haarlemse band Jack and the Weatherman timmert hard aan de weg! De mannen hebben al 3 ep’s op hun naam staan en hebben net de single “Till The Sun Comes Up” uitgebracht.

In 2014 brachten Berry Krikken (Jack) en Sebastiaan Weerman (The Weatherman) hun eerste EP “Something Positive” uit. Op deze EP staan 6 folkpop nummers en hun bescheiden hit “Free“. Met deze EP en speelden de heren zich in de kijker bij onder andere 3FM waar ze Serious Talent werden. Inmiddels zijn ze ruim 2 jaar, 3 ep’s, veel optredens en 13 miljoen Spotify streams verder en is het tijd om hun nieuwe single “Till The Sun Comes Up” uit te brengen!

Jack and the Weatherman – Till The Sun Comes Up

De heren schrijven alle liedjes zelf en brengen hun muziek uit in eigen beheer. In de studio krijgen ze hulp van producer Jasper Zuidervaart. Die ook muziek van bekende Haarlemse bands als Rilan and the Bombardiers en Chef’Special heeft geproduceerd. Op 10 maart is hun nieuwe single “Till The Sun Comes Up” uitgekomen. Een fijne folkpop single met een enorm catchy refrein. Sinds deze nieuwe single is Jack and the Weatherman een trio geworden. Ze hebben zich namelijk versterkt met een percussionist die ze live gaat versterken.

Houd deze mannen dus in de gaten want ze gaan veel optreden in binnen en buitenland. Voor drie festivals in Frankrijk zijn de mannen al geboekt!

Beluister hieronder “Till The Sun Comes Up”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.