MuziekPop

Jack Jarryd – Still Love

(Nieuwste Hits) – De Nederlander Jack Jarryd scoort met zijn nieuwe single ‘Still Love’. Het uptempo gitaarnummer markeert een nieuw geluid in vergelijking met de 80s synthpop van Jack’s eerdere werk.

Na zijn debuut met de EP ‘Evolve‘ in 2021 en zijn tweede EP ‘Fatal Love‘ in oktober 2023, zet Jack Jarryd nu een nieuwe stap met zijn nieuwste release.

Single Still Love

‘Still Love’ vertelt het verhaal van twee voormalige geliefden die terugkijken op hun jeugdrelatie en is een ode aan hen die vechten voor de liefde. Het nummer, uitgebracht begin maart, vangt de emotie van jonge liefde en de complexiteit van relaties die uit elkaar vallen. Met zijn kenmerkende stem en levendige band brengt Jack Jarryd een krachtige boodschap over de veerkracht van liefde, zelfs in moeilijke tijden.

Een Rijk Muzikaal Verleden

Met een reeks van supports voor artiesten als ‘Saint Motel’, ‘Floor Jansen‘ en ‘Blaudzun‘, en een tournee van 24 uitverkochte shows als supportact voor The Dirty Daddies, heeft Jack Jarryd al een indrukwekkende carrière achter de rug. Zijn eigen clubtour van 6 steden over het hele land bewees zijn vermogen om een publiek te betoveren met zijn mix van frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en opzwepende 80’s synths.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.