DanceMuziek

Jaxomy ft. Agatino Romero, Rafaella Carrà – Pedro

(Nieuwste Hits) – Jaxomy en Agatino Romero scoren hit met remake van Rafaella Carrà’s “Pedro”.

De DJ’s Jaxomy en Agatino Romero hebben momenteel een hit te pakken met hun remake van het nummer “Pedro”, oorspronkelijk uit 1980 en gezongen door Rafaella Carrà. Deze nieuwe versie geeft een frisse draai aan het bekende nummer.

Een Nieuwe Generatie Ontdekt “Pedro” op TikTok

Het nummer “Pedro” vertelt het ironische verhaal van een toerist op vakantie in Santa Fe, die betoverd wordt door een lokale jongen genaamd Pedro.

42 jaar sinds de oorspronkelijke release, heeft “Pedro” opnieuw de aandacht getrokken dankzij TikTok, waar het viraal is gegaan en een nieuwe generatie muziekliefhebbers heeft bereikt. Als eerbetoon aan het iconische nummer heeft het nummer in 2022 een nieuwe gouden plaat ontvangen, meer dan een jaar na het overlijden van Rafaella Carrà.

Pedro remix

Het nummer wordt nu een nieuw leven ingeblazen door Jaxomy en Agatino Romero en gaat als een lopend vuurtje over de social media.

Jaxomy, gevestigd in Berlijn en staat bekend om zijn unieke mix van future house muziek en verschillende invloeden, variërend van levendige house beats tot pakkende vocalen.

Agatino Romero, geboren in Hamburg maar met Italiaanse roots, heeft een enorme passie voor muziek en dans. Nadat een blessure abrupt een einde maakte aan zijn carrière als professioneel voetballer, wijdde hij zich volledig aan de muziek.

Heeft dit nummer zomerhit potentie?

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.