DanceMuziek

Jaya & Kevin Bridge – Trippin’

(Nieuwste Hits) – De Australische singer-songwriter Jaya brengt op 10 augustus haar eerste single uit samen met de Nederlandse producer Kevin Bridge. De debuutsingle van het duo heet “Trippin”.

Jaya & Kevin Suierveld leerde elkaar kennen tijdens de opleiding tot Audio Engineer in Australië. Nu 10 jaar later woont de één in Londen en de ander in het Australische Brisbane. De twee hielden altijd contact met elkaar en ze besloten samen een project te starten met Folk & Elektronische invloeden. Op het eerste gehoor misschien een rare combinatie maar het pakt heel erg goed uit! Luister maar eens naar de prachtige debuutsingle “Trippin”. De perfecte track om aan te zetten tijdens een road trip of als je aan het genieten bent van het mooie weer buiten. Voor het artwork van deze single schakelde ze de hulp in van de Nederlandse designer Alexander van der Linden.

Achtergrond Jaya

Jaya heeft een erg opvallende stem voor een zangeres. Dit komt live ook erg tot zijn recht en het viel in de smaak bij 80’s icoon Rick Astley waarvoor ze het voorprogramma verzorgde tijdens zijn tour door Australië.
De laatste EP van Jaya heet “Happy with That“. Ze wordt live bijgestaan door de Italiaanse drummer Stefano Magini en door de Nederlandse zanger, bassist en gitarist Ronald Maas.

Beluister hieronder “Trippin”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.