Joel Corry, David Guetta & Bryson Tiller – What Would You Do?

0

(Nieuwste Hits) – Joel Corry en David Guetta brengen voor de tweede keer een single uit! De twee wereldsterren scoorde eerder al een platina hit met “Bed“.

Het gaat lekker met de Engelse DJ Joel Corry. Hij heeft een indrukwekkend aantal streams op zijn naam staan en hij gaat touren in Australië, Amerika en Europa. Ook is hij weer resident DJ op Ibiza. Hij is dan ook een graag geziene gast in de dance wereld.

Het is dan ook niet verassend dat hij voor de tweede keer een single uitbrengt met David Guetta en daarnaast Bryson Tiller uitnodigt. Zelf zegt Joel er het volgende over:

“It was a pleasure to collaborate with David Guetta again and work with an amazing talent like Bryson Tiller”, zegt Joel. “This song has a magical energy that feels fresh and timeless” 

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.