MuziekPop

Joël Domingos – Kompas

(Nieuwste Hits) – Joël Domingos brengt zijn nieuwe single ‘Kompas’ uit en kondigt gelijk een tour aan.

De getalenteerde singer-songwriter brengt zijn langverwachte nieuwe single ‘Kompas’ uit. Met zijn kenmerkende mix van oprechte teksten en meeslepende melodieën, raakt en inspiratie ook zijn nieuwe single de luisteraar.

Joël zelf beschrijft ‘Kompas’ als een nummer dat gaat over het gevoel van verdwaald zijn in de wereld en niet weten waar je naartoe moet. Hij deelt: “Ik vond rust in de realisatie dat alles waar wij in geloven uiteindelijk ook maar door iemand op deze wereld bedacht is. Al deze systemen, instituten, overtuigingen, regels, geld, banen, zingeving, het zijn allemaal concepten die ooit maar door iemand zijn bedacht. En net zoals andere mensen de systemen hebben bedacht die niet voor mij werken, kan ik zelf ook iets bedenken wat wel voor mij werkt. Ik bedoel, wie houdt me tegen?”

Joël Domingos op tour

Maar dat is niet alles. Joël heeft ook groot nieuws voor zijn fans: in april gaat hij op tournee door Nederland, waarbij hij optredens zal verzorgen in Rotown, Bitterzoet, Hall Of Fame, Merleyn, Hedon en Simplon. Mis deze opkomende ster niet terwijl hij zijn weg baant door Nederland en zijn boodschap van hoop en zelfontdekking deelt met een groeiend publiek.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.