MuziekPop

JOIA – Love Song

(Nieuwste Hits) – Op 19 mei komt zangeres JOIA met haar debuutalbum ‘Living It Now’. De tweede single van het album heet “Love Song” en is nu te beluisteren!

Joia kun je kennen van haar finale plaats tijdens de Grote Prijs van Nederland. Ook trad ze op tijdens de opening van Rotterdam CS waar ook koning Willem-Alexander. Haar release party van staat gepland op 19 mei op een gave locatie in Rotterdam Oost. De titeltrack van het album ‘Living It Now‘ heeft ze als eerste single uitgebracht.

JOIA – Love Song

De zangeres staat zoals ze het zelf zegt voor flamboyante powerpop. Dit straalt ze dan ook graag uit op het podium. Ze is dan ook een zangeres met een boodschap en dat hoor je terug in haar muziek. Zo ook op “Love Song” een liefdeslied, afscheid en lofzang in één. De catchy popsong zit na een paar luisteren in je hoofd! Een zangeres om in de gaten te houden dus. Op 20 mei staat ze in finale van de Sena Grote Prijs in Rotterdam.

Beluister hieronder “Love Song”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.