DanceMuziek

Jonas Blue ft. Raye – By Your Side

(Nieuwste Hits) – De Londense dj/producer Jonas Blue beleefde dit jaar zijn grote doorbraak met “Perfect Stranger”! De opvolger heet “By Your Side” en heeft alles in zich om net zo’n grote hit te worden.

Jonas Blue scoorde in 2015 zijn eerste hitsingle zijn debuut ‘Fast Car’ met zang van Dakota. Dit nummer bereikte bijna 450 miljoen streams op Spotify en was dan ook een regelrechte klapper. In veel landen in de wereld wordt de single met goud en/of platina bekroond. Tracy Chapman die het liedje schreef en er in 1988 zelf een wereldhit mee scoorde kreeg hiermee de bevestiging dat hij een klassieker heeft geschreven.

Jonas Blue ft. Raye – By Your Side

Naast dat Jonas remixen heeft gemaakt voor o.a. Coldplay en Birdy schrijft hij ook zijn eigen muziek. Ook was hij dit jaar één van de resident dj’s in Ushuaia Club op Ibiza. Dit heeft hij mede te danken aan zijn zomerhit ‘Perfect Strangers’. De opvolger hiervan is “By Your Side” met Raye op zang. Het nummer heeft alles in zich om de derde grote hit van Jonas Blue te worden!

Beluister hieronder “By Your Side”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.