HiphopMuziekNieuws

Jonna Fraser – Hoop Ellende ft Hef

(Nieuwste Hits) – ArkBoy Jonna Fraser heeft een nieuwe clip uitgebracht genaamd Hoop Ellende. Dit is het eerste nummer dat de jonge rapper uitbrengt onder platenlabel Noah’s Ark.

Jonge en energieke Jonna
Op Hoop Ellende horen we een gretige en energieke Jonna Fraser. Jonna laat horen zowel te kunnen rappen als een klein moppie te kunnen zingen. Helaas maakt zijn schreeuwerige zang hem af en toe moeilijk te verstaan. Het nummer heeft een gastverse van Hoogvliet ambassadeur Hef en is geproduceerd door de meer onbekende Esko. De monotone rapstijl van Hef is een prettige afwisseling op de knallende Jonna.

New Wave
Jonna is onderdeel van hert New Wave project, een initiatief van platenlabel TopNotch. Dit project is een verzameling van allerlei jonge rappers die op Terschelling samen een album heeft opgenomen. Het New Wave album is vervolgens uitgebracht via TopNotch. De mega hit Drank & Drugs die we allemaal kennen, staat ook op dit album.

Jonna toonde zich op New Wave al een gretige rapper met talent. Ook hoorden we hem zingen op de introtrack ‘Het Is Zover’. In de formatie van de groep New Wave speelde de rapper samen met zijn kompanen voor een volle tent op Lowlands. Hier kijk je deze show terug.

Recente Arkboy
De jonge Jonna is sinds kort getekend op platenlabel Noah’s Ark van Jiggy Dje. Hoop Ellende is los gelaten in de maandelijkse Noah’s Ark nieuwsupdate genaamd ‘Ark Alarm’. Meer van Jonna Fraser horen? In 2014 bracht hij de EP ‘Maatje 45’ uit. Meer recent hebben we hem gehoord op de driedelige albumreeks Guardian Van De Realshit van mede ArkBoy Kraantje Pappie.

Afvaller van album New Wave: Frenna & Jonna – Famous
Maandag 14 september heeft platenlabel TopNotch een afvaller van het New Wave album uitgebracht. Het gaat om Famous, een samenwerking van Jonna Fraser met Frenna. Luister Famous hieronder:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.