HiphopPopR&B

Jonna Fraser – Motion

(Nieuwste Hits) – De liefde is een veel bezongen onderwerp in de popmuziek. Jonna Fraser doet een duit in het zakje van liefdesliedjes met zijn ‘Motion’. Luister hier naar ‘Motion’ van Jonna fraser.

Zoetsappige zwoelheid

‘Motion’ is een zoetsappig liedje met een lekkere zomerse vibe. Op diverse manieren bezingt de rapper zijn hoe gek hij op zijn meisje is. Jonna zingt naar de DJ dat hij nog wat ‘Ronnie Flex’ en ‘Broederliefde’ moet draaien, omdat hij nog geniet met zijn meisje en nog niet naar huis wil. De track is een echte topper voor het zomerse weer van nu. Met dit zwoele liedje ben je helemaal klaar om samen met je liefje te smelten in de hitte van de zon. Of je nu gaat chillen of een beetje wil dansen, met ‘Motion’ kan het allebei.

Zomerhit Do or Die

Jonna kun je tegenwoordig veel op de radio horen met zijn enorme hit ‘Do or Die’ samen met Broederliefde. Wat mij betreft een kanshebber voor dé zomerhit van 2016. Deze zomerhit heeft onderhand bijna de 8.5 miljoen (!) luisterbeurten op Spotify aangetikt. Net als ‘Motion’ is ‘Do or Die’ te vinden op het album ‘Goed Teken’.

Houd popartiest Jonna Fraser in de gaten

Het pop-jasje past als gegoten bij Jonna Fraser. Zo staat hij op de al iets oudere track ‘Nu of Nooit’ van Monica Geuze zij aan zij naast singer-songwriter Ruben Annick. Rapper Jonna combineert hier rap en zang op een vloeiende manier zoals we van hem gewend zijn. Kortom, Arkboy Jonna is een rapper om goed in de gaten te houden. Op verschillende tracks staat hij zijn mannetje als rapper én als zanger.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.