Julian Cross ft. Leona Griffin – Strangers

0

(Nieuwste Hits) – DJ/producer Julian Cross brengt in mei zijn debuutalbum “Nebula” uit! Als voorloper brengt hij alvast de single “Strangers” uit samen met Leona Griffin.

Julian Cross heeft Nederlandse roots maar woont inmiddels al ruim 20 jaar in België. Toen hij pas 16 jaar was mocht hij al een set draaien voor 40.000 man op Tomorrowland! Daarna is hij keihard verder gegaan met het ontwikkelen van zijn eigen sound! Dit hoor je ook terug op zijn nieuwe single “Strangers” die door de sound en de vocals van Leona Griffin iets weg heeft van Dua Lipa’s – Don’t Start Now. Het nummer is ook een echte oorwurm door de synths en lekkere bassline die in het nummer zit. “Strangers” is dan ook het perfecte visitekaartje van Julian Cross!

Beluister hieronder “Stranger”

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.