Julien & Milena – If You Know Us

0

Julien & Milena(Nieuwste Hits) – Hoorn is een nieuw muzikaal duo rijker! Julien Ultanur en Milena Appelman zijn druk bezig met hun eerste album maar hebben alvast de eerste single “If You Know Us”.

Julien Ultanur speelt veel instrumenten waardoor er altijd wel mooie melodieën ontstaan waarop hij teksten schrijft. Samen met Milena gaat hij aan de slag om hun stemmen mooi bij elkaar te laten komen op de nummers. Inspiratie halen ze onder andere uit The Beatles, The Beach Boys, Simon & Garfunkel en The Left Banke. Muziek is niet de enige inspiratiebron. Julien haalt ook inspiratie uit dagelijkse bezigheden, politieke zaken en natuur.

“If You Know Us” is de eerste single van het nog te verschijnen album. Het is een single die kan worden gezien als introductie van dit duo. Het idee was simpel aldus Julien. “Mensen willen onze muziek horen, dus welke betere manier om jezelf te introduceren is er dan om het te zingen?”

Beluister hieronder “If You Know Us”

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.