Muziek

Jungle By Night – The Green In Your Dream

(Nieuwste Hits) – 1 maart is de derde single van de nieuwe EP uitgebracht, getiteld ‘The Green In Your Dream’. Het wordt het tweede nummer op de nieuwe EP ‘Tone Melisse’ en belooft het kenmerkende geluid van Jungle By Night te bevatten. De fans kunnen weer los op de dansbare ritmes en mooie melodieën van Jungle By Night.

De Nederlandse band Jungle By Night staat al 15 jaar aan de top van de muziekscene, en hun unieke geluid heeft harten veroverd over de hele wereld. Met meer dan 700 optredens in 34 landen hebben ze bewezen een krachtige live-act te zijn, en dit jaar belooft nog meer spektakel met nieuwe concerten en festivals.

Nieuwe EP ‘Tone Melisse’ op 29 maart
Op 29 maart brengt Jungle By Night hun langverwachte nieuwe EP ‘Tone Melisse’ uit, zowel digitaal als fysiek. Deze EP, bestaande uit 6 tracks en 25 minuten aan luisterplezier, belooft een mooi vooruitzicht voor fans van de band en liefhebbers van goede muziek.

Tracks van de EP
Van de 6 tracks op ‘Tone Melisse’ zijn er twee eerder dit jaar uitgebracht als singles. ‘Forest Fruit’, uitgebracht op 2 februari 2024, zal terugkeren als track 4 op de EP, terwijl ‘A Moon Shaped Face’, gelanceerd op 16 februari, de laatste track op de EP zal zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.