MuziekNieuws

JURK! – Als Ik Bij Jou Ben

Jurk!JURK! is na twee jaar terug met de single “Als Ik Bij Jou Ben” afkomstig van het nieuwe album “Glitterjurk”. De heren van JURK! presenteren het nieuwe album tijdens het Glitterjurk Feest op een geheime locatie in Amsterdam.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven kennen we allemaal van het programma Neonletters. De heren zijn nu overgestapt van de AVRO naar RTL 4 en gaan daar een programma maken onder de titel JURK!. Ook gaan ze het theater in met Glitterjurk. De nummers vormen samen met de sketches het theaterprogramma.

Maar de heren kunnen meer dan alleen grappen maken. In 2010 scoorde ze een nummer 1-hit met “Zou Zo Graag“. Gaat JURK! met “Als Ik Bij Jou Ben” nummer net zulke hoge ogen gooien?

Het nieuwe album van JURK! is is hier te bestellen.

Beluister hieronder “Als Ik Bij Jou Ben”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.