DanceIndieMuziek

Justice ft. Tame Impala – One Night/All Night

(Nieuwste Hits) – Het Franse duo Justice brengt na bijna 8 jaar weer een nieuw album uit! Dat als we de teasers mogen geloven ‘Hyperdrama’ gaat heten. De eerste single van het nieuwe album heet ‘One Night/All Night’ en daarop hoor je ook Tame Impala.

De afgelopen jaren is het vrij rustig geweest rondom Justice. In 2021 bracht de ene helft van het duo, Gaspard Augé, nog het album Escapades uit maar samen deden ze niet veel. Toch werd het duo al aangekondigd voor Coachella in 2024. Nu snappen we waarom: er komt een nieuw album met bijbehorende tour.

Hyperdrama

Op nieuwjaarsdag was er ineens een teaser met nieuwe muziek van Justice. In deze teaser horen we een nieuwe track in hun oude blog-house stijl en vandaag is de eerste single met niemand minder dan Kevin Parker van Tame Impala uitgebracht.

One Night/All Night is een funky disco track geworden waarop de stem van Kevin Parker erg goed tot zijn recht komt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.