DancePopR&B

Justin Bieber – I’ll Show You

Alweer? Ja alweer. Alweer een bericht over een nieuwe single van Justin Bieber. De derde single genaamd ‘I’ll Show You’ is wederom geproduceerd door hit-beatbakker Skrillex. Kijk hier de video voor ‘I’ll Show You’ van Justin Bieber.

Justin Bieber toon ons natuur

‘I’ll Show You’ is de derde single die Justin Bieber uitbrengt in aanloop naar zijn nieuwe album genaamd ‘Purpose’. In de video banjert JB rond tussen prachtige natuur met de Adidas Yeezy 350 Boost aan z’n voeten. Verder skate Justin Bieber op een verlaten weg, van een kapot stuk vliegtuig af en rolt hij van een berg af. Maar goed, de zanger wil ons iets laten zien, dus prima. Een op z’n minst origineel te noemen videoclip voor de popster.

Een rustige beat met heerlijke drums

Een week geleden schreef ik nog over ‘Sorry’ van Justin Bieber. Daarin stelde ik de vraag of er louter hits op ‘Purpose’ zullen staan en/of dat het een gevarieerde plaat zal worden. De nieuwe single ‘I’ll Show You’ is al minder een dance hit dan ‘What Do You Mean’. ‘I’ll Show You’ heeft meer een rustige elektronische beat, met een paar harde drums waar je ‘potdikke wat een harde drums’ tegen zegt. Skrillex weet wederom zijn eigen sausje toe te voegen door middel van zijn herkenbare, catchy, gekke geluidjes.

Nieuwe album Purpose op 13 november

Vorige week is bekend gemaakt welke artiesten een bijdrage hebben geleverd aan het aankomende album ‘Purpose’. Zo zullen we raps van Travis Scott en Big Sean gaan horen, heeft Skrillex een grote duit in het zakje op productioneel gebied en ook Ed Sheeran heeft z’n gitaar en pen aan ‘Purpose’ verleend. Persoonlijk vind ik het jammer dat Young Thug niet even z’n lifestyle komt delen in een featuring met Justin Bieber. Ook Drake is niet ‘here’ op ‘Purpose’. Helaas pindakaas.

Justin Bieber heeft z’n sound gevonden

Ik zal de eerste zijn die toegeeft een Justin Bieber fanboy te zijn (een fanboy sinds zijn album Journals uit 2014). In die zin ben ik meer blij met nieuwe tracks van JB dan de gemiddelde mens. Als je echter nu nog steeds zijn Nieuwste Hits niet accepteert, dan ben je een hater dan moet je jezelf toch een afvragen of je niet teveel nadenkt over je imago en van wat mensen van je vinden (aldus ik aka Tim van Nieuwste Hits). De huidige sound en tracks van Justin Bieber zijn simpelweg ijzersterk.

Justin Bieber Fanboy out.

Lees ook:

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.