MuziekPop

Justin Bieber – Love Yourself

(Nieuwste Hits) – Justin Bieber, You Hate Him, of Love Him! Hij brengt na twee dansbare tracks nu “Love Yourself” uit. Een single waarop hij een andere kant van zichzelf laat zien.

Maar nu anno 2015 beginnen meer mensen van hem te houden dan hem te haten. Waarom? Juist….. Waarom? De beste jongen is tenslotte altijd een talent geweest en bezit alles wat een groot artiest moet hebben. Justin kan zingen, liedjes schrijven, instrumenten bespelen, heeft the looks en kan dansen. Maar toch waren we massaal tegen Justin Bieber.

Zijn muziek hoorde je niet op de radio, stond niet in de hitlijsten maar toch verkocht deze jongen in Nederland met gemak het Gelredome compleet uit. Hysterische meisjes in een stadion, de liedjes die hij speelde werden overgild door de vrouwelijke bezoekers. Chaos van opgefokte ouders die hun dochters op wilde halen om en rond het stadion. Iets wat voorheen was weggelegd voor iemand als Michael Jackson.

Nu in 2015 slaat hij terug, en hoe! Justin Bieber nam een piano ballad op Where Are U Now, mooi en klein geproduceerd door 2 producers Karl Rubin en Jordan Ware. Justin besloot de stoute schoenen aan te trekken en stuurde het nummer door naar de heren Diplo en Skrillex. Deze 2 heren hebben hun krachten sinds 2014 gebundeld en gaan schuil onder de formatie Jack U. Het nummer wordt de 2e release van het nieuwe album van Jack U, maar dit is misschien wel een van de beste keuzes ooit van Justin Bieber. De drie heren werken aan de track en het wordt een waanzinnig succes. Voor zowel Jack U als Justin Bieber. Opeens is Justin Bieber volwassen geworden! Zelf denk ik dat er een hele slimme deal is gemaakt onderling. Wij willen jouw liedje Where Are You Now, en wij gaan voor jou produceren.

Van het album Purpose dat 13 november uit gaat komen zijn al 3 tracks gereleased en wel heel toevallig zijn Diplo en Skillex van 2 tracks de producers. Een beetje muziek kenner herkent het ook meteen, maar Justin Bieber hoort er nu wel bij. Het grote publiek kan niet meer om hem heen, en dat is maar goed ook.

Nu is daar zijn nieuwste single Love Yourself. Ook nu is hij weer een samenwerking aangegaan met niemand minder dan misschien wel de grootste singer/songwriters van dit moment.
Ed Sheeran. Samen hebben de heren hun krachten gebundeld en net als het herkenbare geluid van de Jack U producties hoor je nu duidelijk de Ed Sheeran sound. Dit keer zijn de beats vervangen door het elektrisch gitaartje. In combinatie van Justin zijn zuivere zang is dit een echte ballad geworden. Neem daarbij Ed Sheeran als backing vocal en zo zal ook dit wel weer een hit gaan worden.

Op 13 november komt Purpose uit, het nieuwe album van Justin Bieber zal naar verwachting veel records gaan breken. En ik vind het meer dan terecht. Het wordt tijd dat we Justin Bieber in onze armen gaan sluiten. Dat we gaan accepteren dat dit misschien wel eens een van de grootste artiesten van de wereld zal gaan worden (als hij het al niet is).

Lees ook:

Frank Frenckel

Muziekliefhebben from the day he was born!!Muziek is de rode draad in het leven van Frenckel (Frank Kok) Van zingen in een kerkkoor en een popkoor, tot draaien op feesten met 5.000 man, tot wekelijks naar een concert gaan in Tivilo, Paradiso, Tolhuistuin, Melkweg, Ziggodome of de HMH.Begon met draaien op zijn 15 jaar en is nu na 18 jaar nog steeds actief als club dj en producer. En sinds 2014 ook bezig met het radio item Frank's Choice in het programma Houdbaar Tijmen.Op de site Nieuwste Hits zal Frenckel zich voornamelijk gaan richten op de nieuwste Dance tracks, maar een uitstapje naar een andere muziekstijl kun je ook zeker verwachten van deze jongen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.