Pop

Justin Bieber – Sorry

(Nieuwste Hits) – Justin Biebers winningstreak continues. De popster tweede single ‘Sorry’ uit van het aankomende album. Net als What do you mean heeft de nieuwe single van JB een catchyness waar je geen moeite voor hoeft te doen om het te vangen. Luister hier ‘Sorry’ van Justin Bieber.

De goudencombinatie JB en Skrillex

Voor de single Sorry heeft Justin Bieber opnieuw de hulp ingeroepen van producer Skrillex. Een slimme move, want samen staan ze wederom garant voor een sterke poptrack met invloeden uit dance en mombaton. Wie had gedacht dat Skrilllex, de van origine dubstep producer, hits zou maken voor deze Canadese popster?

De goudencombinatie tussen Justin en Skrillex toonde zich al eerder dit jaar met “Where are you now“, van Diplo en Skrillex. Voor deze track verleende Justin z’n vocalen. “Where are u now” is te vinden op het album Jack U van de twee producers. Vraag jij je trouwens af wat de rare geluidjes zijn in de track? Dat is de bewerkte stem van Justin Bieber!

Mega hit What do you mean

JB’s vorige single sloeg in als een bom. Binnen één dag was het nummer wereldwijd een hit. Je kunt nu bijna geen radiozender vinden die “What do you mean” niet van tijd tot tijd draait (en terecht). Zou hetzelfde met “Sorry” gebeuren? Ik zou het niet gek vinden. Even ter vergelijking: “What do you mean” heeft 209 miljoen streams en “Sorry” heeft er na een week 17 miljoen.

Een album vol hits?

Over een tijdje komt het nieuwe album van Justin Bieber uit. Ik ben benieuwd of het album met name vergelijkbare hits bevat of dat er ook wat meer ingetogen nummers op zullen staan. Wat het ook gaat zijn, alle ogen zijn op Justin Bieber gericht en gezien de megahit die de man scoorde, zal het album een grote groep mensen bereiken.

Beluister hieronder “Sorry”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.