MuziekNieuws

Kaiser Chiefs – Bows and Arrows

Kaiser Chiefs 2(Nieuwste Hits) – De Kaiser Chiefs hebben “Bows and Arrows” uitgebracht als eerste single van het nieuwe album ‘Education, Education, Education and War’. Het is het eerste album met de nieuwe drummer Vijay Mistry.

Het is ruim drie jaar geleden dat het laatste album ‘The Future Is Medieval’ uitkwam. Dit deden ze op een vernieuwende manier. De fans mochten namelijk uit twintig opgenomen tracks zelf het album samenstellen.

Op hun nieuwe single “Bows and Arrows” zetten ze Vijay Mistry meteen goed aan het werk. Hij geeft het nummer een agressieve basis met zijn stevige drums. De titel van het nummers komt van bassist Simon Rix. Hij bedacht de naam toen ze werkten in een studio onder de McDonalds in Islington (Londen). Het album Education, Education, Education and War ligt 1 april in de winkels.

Tot die tijd kan je genieten van frontman Ricky Wilson als jurylid van de The Voice UK.

Beluister hieronder “Bows and Arrows”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.