MuziekNieuws

Kane – Come Together

“Come Together” is de titel van het langverwachte nieuwe album van Kane! Vandaag is de gelijknamige titeltrack van het album verschenen. Het is een top single geworden!

“Come Together” is alweer het zesde album van Kane en is opgenomen in een omgebouwde kerk. Dinand Woesthoff en de zijne hebben er anderhalf jaar over gedaan om de plaat op te nemen. Het is duidelijk dat Kane een stap voorwaarts heeft gemaakt.

Na de albums “Fearless” die in het teken stond van rauw, “Everythingyouwant” het album van de ontkenning, “No Surrender” het album van de berusting is er nu dus “Come Together”. Een optimistisch en positivief boordevol energie en dynamiek!
De single “Come Together” is zo goed dat ik benieuwd ben naar de rest van het album. Vanaf 5 oktober is de single verkrijgbaar als download en stream!

Beluister hieronder “Come Together”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.