MuziekNieuws

Kayaman met Tjerk – Tot de laatste dag

Kayaman met Tjerk hebben eerder de single ´´Koud´´ uitgebracht met iets meer dan 30.000 views was dat een bescheiden succes. ´´Tot de laatste dag´´ heeft inmiddels 149.000 views. Meerdere radiostations hebben dit vrolijke nummer opgepikt.

De single staat op het album ´Tulpenmanie´. Toen ik het nummer voor het eerst hoorde dacht ik dat Ali B in het nummer zat. Dat bleek achteraf niet zo raar te zijn want Kayaman is te horen op de hit ´´Leipe Mocro Flavour´´. Op ‘Tulpenmanie’ hoor je ska en reggae, maar ook een mediterrane sound.

De single ´´Tot de laatste dag´´ gaat over liefde, het gevoel dat je krijgt wanneer je weet dat je de persoon hebt gevonden met wie je de rest van je leven mee wilt doorbrengen.

Beluister hieronder de single!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KH7scz5v8uc&w=560&h=315]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.