MuziekNieuws

Keane – Higher Than The Sun

Keane(Nieuwste Hits) – Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat Keane “Everybody’s Changing” uitbracht. Zanger Tom Chaplin en de zijnen vonden het daarom tijd worden voor een greatest hits album.

Op 11 november komt het “Best of Keane” album uit! Om dit album ook interessant te houden voor de fans staan er twee nieuwe singles op. De één heet ‘Won’t Be Broken’ en de andere is de nieuwe single “Higher Than The Sun”. Beide tracks zijn geschreven in dezelfde tijd dat de mannen aan hun meest recente studioalbum “Strangeland” uit 2012 werkten.

Op “Higher Than The Sun” is de karakteristieke zang van Tom Chaplin weer te horen op een frisse up-beat. Het refrein blijft goed hangen en de videoclip geregisseerd door Chris Boyle maakt het af!

Beluister hieronder “Higher Than The Sun”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.