DanceMuziekPop

Kenya Grace – It’s Not Fair

(Nieuwste Hits) – Singer-Songwriter Kenya Grace haar nieuwe single heet ‘It’s Not Fair‘. Het nummer is een voorproefje van haar aankomende EP ‘The After Taste’, die op 22 maart uitkomt.

Eind vorig jaar veroverde de Britse de hitlijsten met haar wereldwijde hit ‘Strangers‘, waarmee ze maar liefst 22 weken in de Nederlandse top 40 stond. Haar veelbelovende carrière kreeg een boost met een nominatie voor de BBC Sound Of 2024.

It’s Not Fair

‘It’s not fair’ opent rustig met Grace’s prachtige stem, die pas echt tot zijn recht komt wanneer de opstuwende beat in de tweede strofe invalt. De sfeer van het lied sluit naadloos aan bij haar eerdere hit ‘Strangers’, met een aanstekelijk ritme dat je meteen meeneemt. Gedurende twee en een halve minuut neemt Grace ons mee op een emotionele reis door haar gebroken hart. Met deze nieuwe oorwurm laat ze opnieuw zien dat ze klaar is voor succes en maakt ze ons nieuwsgierig naar haar debuut-EP.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.