IndieMuziek

Kids Return – Lovers war

(Nieuwste Hits) – De nieuwste single van het Franse duo Kids Return bestaande uit Adrien Rozé en Clément Savoye heet ‘Lovers war’. Dit is naar wat het schijnt de tweede single die verschenen is na het vorige album ‘Forever Melodies’. Een derde track ‘Nothing Left But Love’ is ook te horen op de EP. Of dit een opmaat is naar een nieuw album blijft nog even gissen.

Net als de film van de Japanse regisseur Takeshi Kitano waaraan Kids Return zijn naam ontleent, onderzoekt het project van het Franse duo de diepte van de valse naïviteit van de kindertijd, en de suggestieve kracht van nostalgie wanneer de grens tussen vreugde en verdriet vervaagt. De sound van het nummer zit ergens tussen de 60’s en The Last Shadow Puppets in. Zelf zeggen ze dat ze de energie van Blur bezitten en de vocale harmonieën van MGMT benaderen. Dit alles in combinatie met Angelsaksische invloeden en precisie die in de buurt komt van bands zoals AIR.

‘Lovers War’ is een superlekker plaatje om naar te luisteren en we hopen dat ze met meer van deze nummers zullen komen dit jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.