MuziekPopRock

Kids With Buns – Bad Grades

(Nieuwste Hits) – De Belgische band Kids With Buns bestaat past 1,5 jaar. Maar het jonge duo werd nu al uitgeroepen tot de eerste winnaar van ‘De Nieuwe Lichting 2021’ met het nummer “Bad Grades”.

Kids with Buns bestaat uit Marie Van Uytvanck (21) en Amber Piddington (19). Ze maken samen dromerige indiepop en willen naar eigen zeggen zo veel mogelijk halen uit één elektrische gitaar en uit één akoestische en hun twee stemmen. De jury van ‘De Nieuwe Lichting’ waren onder de indruk van het kenmerkende diepe stemgeluid van Marie.

Kids With Buns – Bad Grades

‘Bad Grades’ gaat volgens Amber over “jezelf niet thuis voelen in een bepaalde situatie, en ook niet begrepen worden”. De opvolger van deze winnende single is ook al uitgebracht ‘1712‘. Dit is het nummer van de hulplijn voor iedereen die vragen heeft over geweld, misbruik en kindermishandeling.

Beluister hieronder ‘Bad Grades’ en ‘1712’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.