MuziekRock

Kings Of Leon – Waste A Moment

(Nieuwste Hits) – Het is alweer ruim tweeënhalf jaar geleden dat de laatste single van Kings Of Leon uitkwam! Maar op 14 oktober komen ze met het zevende album ‘Walls’. Als voorproefje is er nu alvast de single “Waste A Moment”.

Het is alweer 16 jaar geleden dat de band werd opgericht in Nashville. De heren vonden het dus de hoogste tijd om terug te gaan naar hun roots. De mannen gingen voor de opnames van hun zevende album ‘Walls’ terug Nashville. Waar ze het album zelf produceerden en schreven.

Kings Of Leon – Waste A Moment

De eerste single “Waste A Moment” klinkt zoals we gewend zijn van de band. Je hoort poprock, catchy riffs en natuurlijk het herkenbare stemgeluid van frontman Caleb Followill. Om na een aantal jaar afwezigheid weer de aandacht te trekken heeft de band een strakke promotievideo gemaakt en een guerrilla actie gehouden en hebben ze wildplakzuilen, busjes en gebouwen volgehangen met Walls-artwork. Wij van Nieuwste Hits zijn dan ook benieuwd naar de rest van het album.

Beluister hieronder “Waste A Moment”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.