MuziekNieuws

Kraantje Pappie – Goud Over Shirt Heen (G.O.S.H.)

Kraantje Pappie De bekende Groningse rapper Kraantje Pappie is in 2012 definitief doorgebroken met zijn hit “Waar is Kraan?” Deze week is zijn EP Semi-Bekend uitgekomen waar op ook zijn nieuwe single “Goud Over Shirt Heen” staat.

Aanstaande donderdag speelt Kraantje Pappie op Eurosonic en zaterdag staat hij op Noorderslag. Verder gaat hij in 2013 de clubpodia langs en hoopt hij op Pukkelpop en Solar te staan. Over Lowlands twijfelt hij nog. Het is namelijk niet gebruikelijk om 2 jaar achter elkaar op hetzelfde podium te staan en hij staat er liever in 2014 als zijn nieuwe album uitkomt.

Op dit nieuwe album dat begin 2014 uit moet komen zoekt hij misschien de samenwerking met andere producers dan Noisia. Op zijn verlanglijstje staan Don Diablo, Posij, Fata en KaWe. De toekomst zal het uitwijzen. Eerst moeten we het doen met zijn nieuwe single “Goud Over Shirt Heen” een typische Noisia productie waar Kraantje Pappie weer een fijne rhyme gooit. In de clip heeft Valerio Zeno een rolletje.

Beluister hieronder “Goud Over Shirt Heen”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.