MuziekNieuws

Kraantje Pappie – Semi Bekend

Kraantje Pappie zijn debuutalbum “Crane” gaat als een trein. Nu is het tijd voor een overgangs EP die tussen zijn nieuwe album in zit. De EP Semi bekend komt begin november uit.

Op Semi Bekend is Kraantje Pappie weer te horen op de beats van Noisia. Dat is erg goed bevalen van beide kanten. Op de nieuwe cd gaan ze ook weer samenwerken.

De single “Semi Bekend” gaat over de tijd dat Kraantje Pappie nog op de MAVO zat. Hij wilde nog graag buiten spelen en de leuke meisjes gingen liever met gasten op een scooter rond rijden. Die jongens en meisjes wilden niet met hem praten. Nu hebben die gasten nog steeds een scooter en hebben ze allemaal 2 kinderen. Voor Kraantje Pappie hoeft het nu niet meer. Het nummer is gewoon lekker ouwehoeren en in de clip loopt het helemaal uit de hand!

Luister hieronder “Semi bekend”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.