MuziekPop

Krezip – Attention

(Nieuwste Hits) – Krezip maakt album ‘Music for Máxima’ voor de nieuwe Videoland serie over Koningin Máxima. De eerste single is nu uit en heet ‘Attention’.

Deze single is één van de zeven nummers die de band heeft geschreven voor de Videoland Original drama serie ‘Máxima‘. De serie vertelt het verhaal van onze koningin, van haar leven in Argentinië tot haar ontmoeting met Willem-Alexander in Sevilla en het tumult rondom hun huwelijk.

Wereldwijde verkoop van de serie en muziek

De serie ‘Máxima’ is inmiddels aan verschillende landen verkocht, waardoor de muziek van Krezip over de hele wereld te horen zal zijn. De band heeft zich ingeleefd in de emoties van onze koningin en heeft geprobeerd deze om te zetten in liedjes. Het resultaat is het album ‘Music For Máxima’, dat samen met de laatste aflevering van de serie op 17 mei wordt uitgebracht. Het album zal verkrijgbaar zijn op zowel CD als Koninklijk gekleurd vinyl.

Single ‘Attention’

De eerste single ‘Attention’ belicht een belangrijke periode uit het leven van Maxima, namelijk de periode waarin ze voor het eerst lastiggevallen werd door de pers.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.