DanceMuziek

Kygo ft. James Vincent McMorrow – I’m In Love

(Nieuwste Hits) – De 24-jarige Noorse dj Kygo brengt op 13 mei zijn langverwachte debuutalbum ‘Cloud Nine’ uit. Hierop staat ook de nieuwe single “I’m In Love” waarop James Vincent McMorrow de zang voor zijn rekening neemt.

Het album ‘Cloud Nine’ stond al eerder op de planning. Maar omdat de producer na anderhalf jaar werk zijn album niet wil afraffelen heeft hij de release uitgesteld. Maar de fans hoeven niet te wachten tot 13 mei. De Noorse dj heeft namelijk al een aantal nieuwe single uitgebracht. We kennen allemaal de hit ‘Stay‘ en recent bracht hij de single ‘Raging‘ uit Kygo samen met Kodaline.

I’m In Love

Op zijn nieuwste single die ook op ‘Cloud Nine’ komt te staan werkt Kygo samen met James Vincent McMorrow. Deze Ierse singer-songwriter staat bekend om zijn dromerige muziek. Zijn stem komt goed tot zijn recht bij de sound die we van Kygo gewend zijn. Ook op “I’m In Love” hoor je het bekende tempo en de regelmatig terugkomende baslijntjes. Maar toch valt deze tropical house elke keer weer in de smaak!

Doorbraak single Firestone

Kygo brak in 2014 door met zijn single “Firestone“. Deze single groeide uit tot een wereldhit en is meer dan zeven miljoen keer verkocht. Ook is het nummer sinds de release wereldwijd meer dan een miljard keer gestreamd. De Noorse DJ is de eerste artiest ter wereld die deze bijzondere mijlpaal op zijn naam heeft staan.

Beluister hieronder “I’m In Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.